Je bekijkt nu Mijn Eerste Samenwerking Met Just Nude Photography

Mijn Eerste Samenwerking Met Just Nude Photography

Ik ben enorm trots op de vele prachtige resultaten van mijn eerste fotoshoot met fotograaf Just Nude Photography. En, zoals de naam van de fotograaf al doet vermoeden, had deze fotoshoot niet veel om het lijf. Fotograaf Just Nude Photography staat namelijk bekend om zijn mooie en artistieke naaktshoots.

Voor veel mensen is naakt nog steeds een soort taboe. Ergens kan ik dat wel begrijpen, aangezien het toch wordt gezien als een stukje “privé”. Bovendien is naakt zijn kwetsbaar. Aan de andere kant, vind ik het ook wel jammer dat er soms zo’n punt wordt gemaakt van naakt. Ik ben van mening dat van mening van een naakt lichaam een grote schoonheid uitgaat. Naakt is puur. Naakt is bevrijdend. Dat betekent uiteraard niet dat ik vind dat iedereen naakt over straat zou moeten gaan. Maar, het naakte lichaam mag gezien worden. Zonder veroordelen.

De afgelopen jaren heb ik ook al voor andere fotografen naakt geposeerd. Ik heb daar op zich weinig moeite mee, zolang het maar naaktfotografie met inhoud is. En uiteraard is het 100% van belang dat je je op je gemak voelt bij desbetreffende fotograaf. Fotograaf Just Nude Fotografie weet je goed op je gemak te stellen. Alles gaat in goed overleg in een ongedwongen sfeer en met een gezonde dosis gezelligheid en humor.

We hebben een aantal leuke topics uitgewerkt, en ook mijn “partner in crime” Adrian J.C. van den Berg – die me overigens altijd vergezeld naar fotoshoots – heeft zich (samen met mij) door fotograaf Just Nude Photography laten vastleggen.

Fotograaf Just Nude Photography heeft mij prachtig weten vast te leggen. Hieronder een aantal van mijn favoriete foto’s.

Meer informatie over het fotowerk van Just Nude Photography, vind je op zijn website justnude.nl.

Just Nude

Displayed

Incognito

Me And My Man

“Naked beauty is a true art. It was born as an incomparable masterpiece creation. Only a shallow, stupid mind would dare to say otherwise.”
~Titon Rahmawan